Gusteau Kulináris Élményműhely

Tokaj-Hegyalja szívében Mádon,  boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni  a Tokaj-Hegyaljai  csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Programjainkat úgy tervezzük, hogy az életre szóló élményt szerezzen minden ide látogató számára.

A Gusteau Story

2010

Megszületik a gondolat, miszerint a kivételes adottságú borainkat méltó környezetben mutassuk be és az élményt teljessé varázsoló ételeket alkossunk.

2011

A kezdeti állandó borvacsorákat felváltja az állandó nyitva tartás, egyedülálló dűlőtúráink híre bejárja az országot.

2012

14 pont a Gault Millau étteremkalauzban, számos szakíró bíztató véleménye és sok-sok új „MÁD fanatikus” szerte a világban. Létrejön a mádi kecskefarm, a helyi alapanyagok egyre nagyobb szerepet játszanak az étlapon.

2013

Horváth Gábor chef Lyon-ba utazik és továbbképzi magát, az új trendek már az őszi étlapon kóstolható különbséget hoznak. Ennek eredménye 15 pont a Gault Millau étteremkalauzban.

2014

Elnyerjük az év borétterme címet a Prestige Award-on, a Magyar Konyha kiadásában megjelenik a 20 séf 100 recept könyv, melyben Horváth Gábor chef is helyet kap.

2015

A nagy bumm. Szebb és nagyobb konyhára váltunk, mely a Nagy Tokaji Borárverés gálavacsoráján debütál, majd a Tokaji Ősz – Szepsy Borvacsorájának is otthont ad. A településen átadásra kerül a Botrytis Hotel, az Aszúház és megújul az Első Mádi Borház és Bisztró. MÁD új aranykora elkezdődött!