Környék

Figyelmünket egyre inkább érdemes Észak-Magyarország felé irányítani. Csalogat, hívogat a környék, hogy részesei legyünk egyre pezsgőbb mindennapjainak. Egy különleges hangulatú település került a figyelem középpontjába. Amit ma ád nekünk Mád az jóval több, mint amit egy kistelepüléstől várhatunk. A hagyomány, a lehetőségek és a minőség ötvözete. A rendkívüli talaj és a szőlőtőkék évszázados nászának esszenciája olyan egyedülálló érték, amely messziről látogatókat hoz Tokaj-Hegyalja központjába, Mádra.

A lenyűgöző táj, a napsütésben fürdőző lankák a szemünket bűvöli el, kiváló éttermei pedig könnyen a test szenvedélyévé válnak. És hogy a lelkünk is megújulhasson elég sétálni Mád utcáin és hagyni, hogy a múlt ránk hagyott hangulata minket is átjárjon.

Tokaj-hegyalja szívében rejtőző Mád számtalan kincset rejt. Kóstolgathatjuk a számos tehetséges borász aszú és furmint alkotásait, megismerhetjük a régió ízvilágát, festői környezetben élvezhetjük a térség klímáját, megtapasztalhatjuk a vendégszeretetet. Múltat idéz a kőzetgyűjtemény, a szőlészeti-borászati eszközök kiállítása. Copf stílusban épült kőrámás ablakokból mosolyognak ránk, kőrámás kapukból üdvözölnek bennünket az itt lakók. Változik a világ, felgyorsul az élet, évszázadok alatt értékek épülnek és tűnnek el. A mádi emberekben mai napig él a szőlő szeretete. A minőség és a természet tisztelete állandó. Minden igényt kielégítő szolgáltatások várnak ránk és minden évszakban különleges programok színesítik az itt töltött pillanatokat.

MÁD szeretettel vár.

Borászatok

gusteau-logok-madikor
gusteau-logok-szepsy
gusteau-logok-demetervin
gusteau-logok-szent-tamas
gusteau-logok-lenkey
gusteau-logok-holdvolgy
gusteau-logok-zsirai
gusteau-logok-barta
tallya-wines

Éttermek

elso_madi

Szálláshelyek

gusteau-logok-zsirai
gusteau-logok-botrytis
gusteau-logokerzsebet-vendeg
uragya-vendeghaz-mad
gusteau-logok-borbarat
oroszlanos-fekete